Om Zmarterwallet.se

Zmarterwallet är en svensk jämförelsetjänst som förenklar dina val när du behöver låna eller spara pengar. Vi jämför lån, sparkonton, kreditkort och annat inom privatekonomi.

Namnlos design 2022 02 04T151501.140

Vi jämför finansiella tjänster och produkter

Vårat mål här på zmarterwallet.se är att hjälpa våra läsare att spara mer pengar och det gör vi utav att jämföra olika lån, så som privatlån, snabblån, samlingslån, billån och andra typer av finansiella tjänster. På det sättet ser vi till att göra det lättare för dig att välja det bästa lånet med den lägsta ränta och på så sätt sparar du pengar istället för att betala onödigt hög ränta och utgifter.

spegla

Uppgifter

Vi jämnför olika tjänster och gör vårt yttersta för att hålla våran information uppdaterad. Men då villkor kan förändras från dag till dag så kan vi inte alltid garanetera att våra uppgifter stämmer till 100% gällande räntor, lånesummor, specifika villkor och avgifter. Lånebelopp och lånekostnader kommer alltid att påverkas av din egna kreditvärdighet. Kolla därför alltid igenom uppgifterna och villkoren en extra gång hos lånegivaren innan du signerar en låneansökan.

trygg

Tryggt & säkert

Vi hämtar aldrig in eller spar ned personlig information om dig som lånetagare. Vår tjänst här på zmarterwallet är endast en jämförelsesida samt att vara ett stöd för att hjälpa våra läsare att ta klockare beslut när det kommer till låna pengar.

partner

Partnerskap

Vi arbetar med ett flertal tredjeparts långivare och annonsörer. Vi får en provision från vissa erbjudanden och produkter som jämförs på zmarterwallet.se. Detta medför ingen extra kostnad för dig som användare på våran tjänst. Utan hos oss hittar du alltid ärliga och opartiska recensioner av relevanta lånegivare. Vi rangordnar alltid produkterna baserat på vad vi tycker är den bästa produkten och inte hur lönsam provisionen är för oss.

teamet

Zmarterwallet team

Vi som ligger bakom zmarterwallet.se har flerårig erfarenhet av att skapa professionell jämförelse. Vår stora gemensamma passion är att hjälpa så många personer som möjligt att ta smartare beslut när det kommer till deras ekonomi. Vi vill inte att någon ska betala onödigt höga avgifter, jämför därför alltid med zmarterwallet.se innan du planerar att skaffa ett nytt lån.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, vänligen kontakta oss på mail adressen nedan så återkommer vi till er så fort vi kan.

kontakt@zmarterwallet.se